Een aantal maanden geleden bedacht Loes Dengering het plan om zelf mondkapjes te gaan maken. Niet alleen om mensen te beschermen tegen het coronavirus maar ook om de strijd tegen speekselklierkanker te steunen. Gesteund door Thea Verhulsdonk en Margriet van Drie, hebben de drie dames inmiddels al aardig wat mondkapjes vakkundig geproduceerd.

De mondkapjes zijn niet alleen praktisch, ze zijn met hun vrolijke en hippe prints ook een lust voor het oog. De niet-medische kapjes zijn geschikt om te dragen in het openbaar vervoer, in taxi’s etc.

De opbrengst van de verkoop van de maskers komt ten goede aan het onderzoek naar speekselklierkanker. De mondkapjes kosten € 5,- per stuk en worden per post verzonden (verzendkosten zijn bij de prijs inbegrepen). Natuurlijk zijn de mondkapjes ook op locatie af te halen (in Nieuwkoop, in Veldhoven of in Barneveld).

Als u mondkapjes wilt bestellen of meer informatie over de kapjes wenst dan kunt u dat doen door een mailtje te sturen naar een van onderstaande e-mailadressen. Via een foto kunt u dan een stof en/of print kiezen. Het bedrag voor de mondkapjes kan rechtstreeks worden overgemaakt naar het Radboud Oncologiefonds via deze actiepagina.

De mondkapjes zijn te bestellen bij:
Loes Dengering:        (dengeringloes@gmail.com)
Thea Verhulsdonk:   (thea.verhulsdonk@ziggo.nl)
Margriet van Drie:    (margriet@speekselklierkanker.org)

Loes, Thea en Margriet hopen dat u veel mondkapjes bestelt want geld voor onderzoek naar Speekselklierkanker is hard nodig.

Leave a Reply