Lotgenotencontact

Aan deze website is geen besloten forum gekoppeld waarin u informatie met elkaar kunt uitwisselen of ervaringen kunt delen. Daarvoor is onze vereniging helaas nog te klein. Maar heeft u een (niet-medische) vraag, bent u onzeker of heeft u behoefte om uw ervaringen te delen met iemand die hetzelfde heeft meegemaakt als u, dan kunt u contact opnemen met een van onze ervaringsdeskundigen. Zij stellen zich hieronder aan u voor.

Saskia Löhr

saskia@speekselklierkanker.org

Mijn naam is Saskia Löhr, ik ben betrokken bij de patiëntenvereniging omdat ik graag mijn steentje wil bijdragen aan meer bekendheid van
speekselklierkanker en de daarbij behorende noodzakelijke onderzoeken naar een juiste behandeling en medicijnen. Daarnaast kan ik een luisterend oor bieden aan patiënten met speekselklierkanker en hun naasten.

Lees meer over Saskia

Margriet van Drie

margriet@speekselklierkanker.org

Mijn naam is Margriet van Drie, door de ziekte van mijn inmiddels overleden man Reijer ben ik in contact gekomen met de patiëntenvereniging. Ik wil me graag inzetten voor deze vereniging dus toen Prof. Dr. van Herpen mijn actieve inzet vroeg hoefde ik niet te aarzelen. Omdat speekselklierkanker onder de bijzondere kankers valt en er ook nog eens 25 varianten zijn, is het heel erg moeilijk om snel een juiste behandeling te kunnen geven.

Lees meer over Margriet

Eline van Nunen

eline@speekselklierkanker.org

Mijn naam is Eline van Nunen en ik ben de trotse dochter van één van de oprichters van deze patiëntenvereniging. Mijn vader Frans is helaas in 2019 overleden. Ik wil graag een luisterend oor en helpende hand bieden aan ‘kinderen van’ een ouder met speekselklierkanker. Verder vind ik het erg belangrijk dat er meer aandacht komt voor speekselklierkanker.

Lees meer over Eline