Vier jaar geleden is met o.a. 3 speekselklierkankerpatiënten het Taste 4 life gala georganiseerd. De opbrengst van het gala kwam volledig ten goede aan onderzoek naar speekselklierkanker. Sindsdien heeft er al heel veel onderzoek plaatsgevonden, maar helaas is “het medicijn” of de “juiste” behandeling voor deze zeldzame vorm van kanker nog niet gevonden.

Inmiddels zijn naast vele andere speekselklierkankerpatiënten ook Wicher Löhr en Frans van Nunen aan deze ziekte overleden. Meer onderzoek naar deze zeldzame vorm van kanker is nog steeds hard nodig.

Nu wij in ons restaurant (Het Koetshuis in Bennekom) niet mogen koken en wel de warme ziel van Wicher voor altijd bij ons dragen, willen wij een compleet verzorgd diner serveren op 1e kerstdag bij u thuis.

Tot 21 december a.s. kunt u bieden op een volledig verzorgd diner en maken wij er 1e kerstdag bij u thuis een megafeest van! Het hoogste bod wint! De gehele opbrengst zal ten goede komen aan onderzoek naar speekselklierkanker. Zo gaan wij dit bijzondere jaar toch ‘SAMEN’ glans geven en positief afsluiten!

Helpt u ons mee om Wichers ziekte onder de duim te krijgen?

Tot 1e kerstdag!!

0318-417370 of info@hetkoetshuis.nl

Deze bijzondere kerstactie heeft opgebracht:

€ 3.500,-


Een meer dan prachtig resultaat!

Leave a Reply