Een aantal maanden geleden zijn Loes Dengering, Thea Verhulsdonk en Margriet van Drie gestart met de verkoop van zelfgemaakte mondkapjes. Niet alleen om mensen te beschermen tegen het coronavirus maar ook om de strijd tegen speekselklierkanker te steunen. Via deze website konden de mondkapjes bij de drie dames worden besteld voor € 5,00 per stuk.

De actie was een groot succes! De mondkapjes zagen er heel goed uit en ze waren van een verbluffend goede kwaliteit en pasvorm. De verkoop liep dan ook als een trein. Er zijn in totaal 1000 mondkapjes gemaakt en verkocht. Het resultaat is indrukwekkend: € 5.675,-.

Onlangs heeft Margriet van Drie een cheque met dit bedrag overhandigd aan professor dr. Carla van Herpen en Gerben Lassche van het RadboudUMC (zie foto). Het bedrag zullen zij gebruiken voor de lopende onderzoeken naar speekselklierkanker in het RadboudUMC.

Loes, Thea en Margriet; wat een geweldige prestatie. Ook namens alle patiënten en hun naasten heel veel dank voor deze mooie actie!

Leave a Reply