Afgelopen 31 mei is mijn moeder overleden na een jarenlange strijd tegen speekselklierkanker. Ik heb haar voor haar overlijden beloofd dit jaar extra mijn best te doen om geld op te halen voor het Radboud Oncologie Fonds, zodat er meer onderzoek gaat plaatsvinden naar speekselklierkanker, zodat het hopelijk in de toekomst beter te behandelen is.

In 2016 is er vanuit het Radboudumc een patiëntenvereniging opgericht, o.a. om geld in te zamelen voor onderzoek. Voor één jaar onderzoek is minimaal € 90.000,- nodig en dus is al het geld welkom. Door het overlijden van mijn moeder ben ik extra gemotiveerd om me hiervoor in te zetten!

Ik heb verschillende acties opgezet waarmee ik probeer zoveel mogelijk geld op te halen. Zo heeft er de hele maand juli een brievenbus bij de Jumbo in Heeswijk-Dinther gehangen waar mensen hun statiegeldbonnetjes in konden stoppen. Hiermee is al € 515,- opgehaald! In november zal deze brievenbus bij de Jumbo in Berlicum komen te staan. Naast deze emballage acties organiseer ik op zaterdag 14 september een pubquiz  in Zaal Kerkzicht in Loosbroek.     

meld je snel aan: karenvanboxtel@gmailcom

Deze pubquiz organiseer ik nu voor de 4e keer en ieder jaar haal ik een
mooi bedrag op voor het Radboud Oncologie Fonds (vorig jaar
€ 3.000,-!!). Heel gezellig, quizzen onder het genot van een drankje en
een hapje, maar ook met live muziek en een grote loterij. Karen van Boxtel

Leave a Reply