Wilt u meedenken over trainingsprogramma’s voor patiënten met zeldzame kanker?

 

Waar gaat het over?

Onderzoekers van het Radboudumc hebben als doel om een fysiek trainingsprogramma-op-maat te ontwikkelen voor patiënten met een zeldzame kanker. Het trainingsprogramma heeft als doel om het fysiek functioneren te behouden of te verbeteren. De verwachting is dat patiënten hierdoor beter de behandeling kunnen doorstaan en weer sneller hun dagelijkse activiteiten kunnen oppakken na het afronden van de behandeling.

In het kader van dit project zijn wij op zoek naar patiënten die mee willen denken over dit onderwerp in een groepsgesprek.

Wie zoeken wij?

Om tot zo goed mogelijke trainingsprogramma’s te komen die aansluiten bij de doelgroep willen wij graag uw ervaringen en behoeften in kaart brengen.

Heeft u de in de afgelopen 5 jaar de diagnose zeldzame kanker gehad en belangstelling om een steentje bij te dragen aan het ontwikkelen van deze programma’s, dan zijn wij op zoek naar u.

 

Meer informatie:

· De groepsgesprekken vinden plaats in de maand mei 2024 in het Radboudumc te Nijmegen of online.

· Het aantal deelnemers van een groepsgesprek ligt tussen de 6 à 10 personen.

· Na afloop van het groepsgesprek vragen wij u een vragenlijst in te vullen over een aantal gegevens omtrent uw ziekte en behandeling.

· Uw reis- en parkeerkosten zullen volledig worden vergoed. · Verdere informatie over dit project valt te vinden op: www.radboudumc.nl/lopende-onderzoeken/EXTRA

 

Wilt u zich opgeven om deel te nemen, of heeft u vragen?

Neem dan contact op met de coördinerend onderzoeker op dit project, via onderstaand mailadres: Marieke ten Tusscher – EXTRA.fysiol@radboudumc.nl

Leave a Reply