Bijeenkomst 3 februari 2016 verplaatst !

Beste Leden,

Komende woensdag komen we bij elkaar voor onze Patiëntenvereniging Speekselklierkanker. En dankzij Carla van Herpen kunnen we dat weer in dezelfde mooie locatie doen als vorige keer. Dus in plaats van de ingewikkelde afspraak vanuit de hoofdingang etc., komen we weer bij elkaar in het kasteeltje. Château_Heyendael

Ik kreeg net de bevestiging dat de Calskamer op de eerste verdieping voor ons is gereserveerd! Dat is mooier, makkelijker en beter! De kamer is gereserveerd onder de omschrijving “bijeenkomst medische oncologie”. Dit kun je dus als een soort wachtwoord gebruiken!

Ik jullie dus met nog meer plezier komende woensdag en kan zelfs verklappen dat we dan een website kunnen laten zien die dit weekend door Henk Wiesenekker gemaakt is (en een twitteraccount @klierkanker en een facebookpagina).

 

Als je nog moet reageren op de vorige mail, dan graag nog zo snel mogelijk aangeven of je wel of niet komt.

Graag tot ziens in het Kasteeltje!

Frans van Nunen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.