Acties

De acties om geld in te zamelen voor onderzoek, hebben vanaf 1 december 2015

Tot nu toe ruim:    € 202.000,-    opgebracht

Dank aan alle donateurs tot nu toe! Dit is minimaal 2 jaar onderzoek, nog meer is niet erg!

Facebook kerstactie

Josien van Riemsdijk heeft samen met haar dochter Simone een kerstwens op Facebook geplaatst die al een heel mooi resultaat hebben gegeven in de vorm van bijdragen voor het oncologiefonds

De Gelderlander heeft ook een artikel aan deze actie gewijd.

IMG_0625

Taste For Life Gala, Okura Hotel Amsterdam, door en voor patiënten

okuraOp donderdag 8 september 2016 werd het welbekende Okura in Amsterdam omgetoverd tot een prachtige locatie voor het goede doel. Op initiatief van drie patiënten met speekselklierkanker, is een sprankelend evenement georganiseerd in samenwerking met dé toprestaurants van de Alliance in Nederland. Gezamenlijk hebben zij geheel belangeloos een onvergetelijke avond georganiseerd én veel geld ingezameld voor onderzoek in het Radboudumc naar Speekselklierkanker.

Hotel Okura

okura diner

Hotel Okura Amsterdam beschikt over uitgebreide faciliteiten om het galadiner tot een ware ervaring te maken. Als één van de Alliance partners stelden zij hun locatie geheel belangeloos ter beschikking voor het goede doel. Het was een onvergetelijke avond met culinaire gerechten en de beste wijnen. Restaurant Lauswolt, Lindehof Giethoorn, Ciel Blue Okura en Het Koetshuis leverden onder andere een belangrijke bijdrage. Daarnaast bracht de avond met Mariska van Kolk als host livemuziek met Xander de Buisonjé, tal van loterijprijzen en bijzondere veilingstukken.

Onderzoek naar zeldzame kanker

Het hebben van kanker, zeker als je een zeldzame speekselklierkanker hebt, is vreselijk voor jezelf en ook voor je omgeving. De diagnose wordt vaak pas laat gesteld en nieuwe behandelingen die wel in ontwikkeling zijn voor de vaak voorkomende kankersoorten worden nauwelijks onderzocht of ingezet voor de zeldzamere kankersoorten. Het hoofd-halskanker team van het Radboudumc, waaronder Dr. Carla van Herpen, wil dit niet accepteren en heeft een droom. Een droom om samen een vuist te maken en patiënten met speekselklierkanker een langer en beter leven te geven. Met de opbrengsten van het galadiner zal het onderzoek naar speekselklierkanker gefinancierd worden. U krijgt nu de kans om een bijdrage te leveren.