Ruim 330.000,- in 2018 uit giften voor onderzoek

Na succesvolle acties in 2016 en2017, waarmee we de start van noodzakelijk onderzoek hebben kunnen organiseren, is er de afgelopen maanden ruim 330.000,- geschonken voor nog meer onderzoek naar speekselklierkanker. Het nu lopende onderzoek en de hoopgevende resultaten, laten zien hoe belangrijk continuïteit in onderzoek is en hoe goed iedere gift gebruikt kan worden.

Als het team in het Radboudumc door kan gaan (en dat kan nu!) dan worden de eerste resultaten op termijn zeker omgezet in snellere diagnoses en nieuwe, betere behandelmethodes.

De Patiëntenvereniging Speekselklierkanker kan haar dank aan degenen die deze giften mogelijk hebben gemaakt, niet onder woorden brengen. Het is fantastisch, hartverwarmend en maakt alle inspanningen om onderzoek naar zeldzame kankers constant onder de aandacht te brengen, zeer, zeer waardevol.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.