Presentatie Ledenbijeenkomst

Bijgaande presentatie is tijdens onze vorige bijeenkomst door Prof. Dr. Carla van Herpen en Drs. Wim van Boxtel gegeven. Het laat de laatste stand van het onderzoek zien wat mede mogelijk gemaakt is door onze patiënten vereniging.

We kunnen daarbij niet vaak genoeg benadrukken hoe bijzonder het is dat deze informatie met ons gedeeld wordt, we hebben zelfs een aantal uitkomsten mogen horen, voorafgaand aan publicatie. Dat is heel bijzonder.

Als er vragen zijn naar aanleiding van de presentaties, stuur ons dan een bericht. Wij geven deze graag door!

patientenavond_SGC_20-3-18_2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.