Taste For Life Gala, Okura Hotel Amsterdam, door en voor patiënten

Hotel-OkuraOp donderdag 8 september 2016 wordt het welbekende Okura in Amsterdam omgetoverd tot een prachtige locatie voor het goede doel. Op initiatief van drie patiënten met speekselklierkanker wordt een sprankelend evenement georganiseerd in samenwerking met dé toprestaurants van de Alliance in Nederland. Gezamenlijk zullen zij geheel belangeloos een onvergetelijke avond organiseren én het zeer noodzakelijke geld inzamelen voor onderzoek in het Radboudumc naar Speekselklierkanker. Dit evenement wilt u niet missen!

Hotel Okura

okura diner

Hotel Okura Amsterdam beschikt over uitgebreide faciliteiten om het galadiner tot een ware ervaring te maken. Als één van de Alliance partners stellen zij hun locatie geheel belangeloos ter beschikking voor het goede doel. Het belooft een onvergetelijke avond te worden met culinaire gerechten en de beste wijnen. Restaurant Lauswolt, Lindehof Giethoorn, Ciel Blue Okura en Het Koetshuis leveren onder andere een belangrijke bijdrage. Daarnaast brengt de avond top livemuziek, tal van loterijprijzen en bijzondere veilingstukken. Wij nodigen u van harte uit uw plaats te reserveren voor één van de meest sfeervolle evenementen in 2016.

Onderzoek naar zeldzame kanker

Het hebben van kanker, zeker als je een zeldzame speekselklierkanker hebt, is vreselijk voor jezelf en ook voor je omgeving. De diagnose wordt vaak pas laat gesteld en nieuwe behandelingen die wel in ontwikkeling zijn voor de vaak voorkomende kankersoorten worden nauwelijks onderzocht of ingezet voor de zeldzamere kankersoorten. Het hoofd-halskanker team van het Radboudumc, waaronder Dr. Carla van Herpen, wil dit niet accepteren en heeft een droom. Een droom om samen een vuist te maken en patiënten met speekselklierkanker een langer en beter leven te geven. Met de opbrengsten van het galadiner zal het onderzoek naar speekselklierkanker gefinancierd worden. U krijgt nu de kans om een bijdrage te leveren.

Reserveer stoelen of een tafel

Een uitgebreid diner op een mooie locatie, livemuziek, tal van loterijprijzen en veilingstukken zullen deze avond tot een mooie herinnering maken. Door een tafel te reserveren bent u niet alleen verzekerd van een fantastische avond met uw gezelschap, maar draagt u ook uw steentje bij aan dit prachtige doel! Wij hopen van harte u te mogen verwelkomen. U kunt een tafel of losse stoelen reserveren via Petra van Soest, Radboud Oncologie Fonds door het online formulier in te vullen. U kunt een plaats reserveren voor € 275,- per persoon of € 2.500,- voor een tafel van 10 personen.

ANBI- status

Het Radboud Oncologie Fonds heeft een ANBI status. Dit kan voor u fiscaal interessant zijn. Dit betekent dat uw gift fiscaal aftrekbaar kan zijn als deze aan een aantal voorwaarden voldoet. U kunt dan van de belastingdienst een deel terugkrijgen. Hierdoor hoeven wij geen schenkbelasting te betalen over uw gift. Lees meer.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.